Este sainet és especial, ja que està escrit pel nostre company i amic Domingo Gómez, qui situa una trama d’allò més divertida en l’època actual. Posant al nostre gran Tolo com a militar, i a Servi com a homosexual, no és difícil imaginar-se com acaba tot açò: molt embolicat!

Servi, Pascualet, és el fill de Tolo i està enamorat del criat de la casa, Osvaldo, representat pel nostre artista Marc, qui posa sobre l’escenari la seua part més femenina. Per si açò fora poc, Marieta, representada per la nostra actriu més dolça, se suma a l’embolicada trama. Es fa passar per la nòvia de Pascualet, per tal que Paco, son pare, no el mate per ser homosexual. Però tot es complica quan Asterio, el vertader nòvio de Marieta, es pensa que ella realment està enamorada – i embarassada!- del seu amic Pascualet. I per si açò fora poc, durant tot el sainet tindrem a dos dones majors que s’encarreguen de posar la part més humorística a l’obra: Enriqueta i Meglisanda, la dona moderna i la dona antiga, que entre café i rollet de flora emboliquen encara més la trama, i acaben per avisar fins i tot al fotògraf del poble, qui com a bon interessat i oportunista, no deixarà escapar l’ocasió de traure un pessic de diners. Però tranquils, que no tots els personatges estan al sainet per fer la trama impossible. Sols un enviat de Déu podria salvar la tan difícil situació creada després de tots els embolics: el pare don Miguel, el personatge més calmat i pacífic mai vist a cap sainet, arriba i aconsegueix solventar la situació sense que ningú haja de perdre el cap, ni les orelles!

Repartiment

Asterio
J. Carlos Villena

Buenavista
Salva Garrido

Marieta
Neus Garrido

Enriqueta
Sara Campoamor

Pacualet
Servilio Alonso

Osvaldo
Marc Mollá

Meglisanda
Amparo Vila

Paco
José Fco. Jordá

Don Miguel
Domingo Gómez

Imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: