Malgrat el paper protagonista que solen jugar els homes al sainet, aquest trenca amb tots els esquemes, mostrant una dona bella, intel·ligent i diligent, qui aconseguirà salvar el seu home d’un grapat d’infortunis. L’home, un carnisser prou ignorant i fàcil d’enganyar no té il·lusió més gran que recuperar la propietat on va nàixer i crèixer: la Flor de l’Horta. Després d’haver de vendre aquesta propietat i buscar feina, la troba, com a carnisser. A la carnisseria coneix la seua actual dona,una clienta habitual que s’acaba emportant a casa carn, compromís i un amor per a tota la vida. És ella qui, estalviant durant molts anys i sabent portar els comptes de la casa a la perfecció, aconsegueix comprar-li eixa propietat tan anhelada, això sí, en secret i amb l’ajuda del seu criat. La trama està amenitzada per una criada un tant atrevida, l’encantadora neboda de la protagonista, i un grup de cretins que intentaran enganyar amb les seues bones paraules el bo del carnisser, intentant furtar-li un bon grapat de diners, i fins i tot la seua dona. Però la dona ix airosa de la situació, i amb la seua intel·ligència i picardia aconsegueix fer-se amb la Flor de l’Horta i lliurar el seu estimat marit de tan vils estafadors. Aixina devien ser totes!

Repartiment


J. Carlos Villena


Salva Garrido


Mª Amparo Vila


Sara Campoamor


Servilio Alonso


Marc Mollá


Miriam Garrido


José Fco. Jordá


Domingo Gómez

Imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: