Ha arribat el torn per presentar-vos a qui serà la màxima representació de la Unió Protectora Musical durant l’any 2018.
Però primer, toca acomiadar a qui ha sigut durant l’any 2017 la nostra màxima figura representativa: Juan Giner “Navarro”, el qual acomiadarà la corona dissabte a la nit. Ha sigut un orgull per a tots els músics tindre’t com a musso de la nostra societat. Moltes gràcies!
I des de dissabte, toca donar pas a la que serà la Mussa de la Unió Protectora Musical: Mª Amparo Vila Andrés, qui rebrà la corona per iniciar el seu mandat, el qual disfrutarà al llarg de l’any 2018. Estem segurs que ho faràs genial!
Amb molta emoció, alegria i orgull, la Unió Protectora Musical!
#SomMúsica #SomTradició #SomFamilia #SomUPM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: