L’acció transcorre en una granja a les afores d’un poble de l’interior, on viu un matrimoni amb la seua neboda i un jove que ajuden als amos de la granja amb les feines de la casa, a cuidar els animals i amb els cultius de l’horta. L’existència és monótona i tranquil·la fins que apareixen en escena una parella de joves (xic i xica) que arriben per a furtar i no sabem molt bé com, acaben quedant-se a viure amb els habitants de la granja i rebolicant els sentiments dels més joves. D’altra banda entren en acció tres estafadors que volen fer-se amb la granja i els terrenys per quatre duros, per a poc després vendre-ho tot per un bon grapat de diners. Però aquests estafadors no comptàven amb l’astucia dels joves. Tot açò té com a resultat final un muntó d’embolics i confusions de lo més gracioses que fa que el públic disfrute d’allò més i es quede amb la boca oberta més d’una vegada.

Repartiment

Mateu
J. Carlos Villena

Celieta
Miriam Garrido

Paca
Neus Garrido

Joan
Jacob Peris

Julio
Servilio Alonso

César
Marc Mollá

Marisa
Amparo Vila

Pepico
José Fco. Jordá

Lluciano
Domingo Gómez

Imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: